· Wij bereiden de paëlla in de originele paëllapan op het paëlla spiraalvuur op ambachtelijke wijze, juist voor levering/afhaling.

· Dit concept is geschikt voor familie, vrienden, collega’s, meetings en bedrijfsfeesten.

· Er is een brede waaier aan keuzes, bvb.: wie geen rijst lust kan pasta-paëlla bestellen en er is ook vlees of vispaëlla.

· Wij zijn zowel in de week als weekend geopend!

· Wij koken ook voor mensen met allergieën of andere, laat ons dan wel op voorhand iets weten.(ook vegetarisch of vegan)

Ons paëlla recept is door de jaren heen steeds verbeterd. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit van verse ingrediënten!

De beste paëlla wordt juist na de bereiding geleverd of afgehaald. Dikwijls krijgt u op restaurant opgewarmde paëlla, omdat de bereidingstijd ongeveer 1,5 uur wachten inhoud!

Uniek

Waarom maakt PaellaPartner de beste paëlla van België?

Traditioneel worden de hoofdingrediënten in de paellapan gebakken. Wij roosteren deze op onze grote Oklahoma BBQ (zie foto). Al deze heerlijke BBQ smaken komen zo terecht in onze paëllapan. Vermits wij werken op het low & slow principe, verkrijg je de lekkerste en sappigste paëllasmaak op de markt!

Het speciale spiraalvuur dient vooral om een gelijkmatige karamelisatie(Spaans: socata) te verkijgen onderaan de pan. (Spanjaarden waarderen dit enorm.) Daarom is paella uit de oven minder smaakvol.